javítás    képek    kapcsolat

riasztó    indításgátló    tolatás segítők    motorvédő lemez

 

A BEAR-LOCK VÁLTÓZÁRAK ZÁRAK MŰKÖDÉSI ELVE :

Bear-Lock sebességváltózár-szerkezet a sebességváltókar műanyag borítása alá kerül beszerelésre. A zár reteszelő tüskéje "hátramenet" vagy "parking" állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát, megakadályozva ezzel a váltást.

A zár váza egy nagy szilárdságú acél keret, melyet lézervágóval alakítanak a kívánt formára. Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a speciális, biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés).

A "Press&Lock"zárhoz három darab pontfuratos kulcs és egy kódkártya tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján.

A sebességváltást megakadályozó reteszelő tüske nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, ezáltal meggyőző biztonságot garantál.

A ZÁRAK HASZNÁLATA :

A Bear-Lock sebességváltózárak használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Záráshoz kulcs használatára nincs szükség. A "Press & Lock" záraknál a zárás egy egyszerű műveletet igényel, miután hátramenet vagy automata váltós gépkocsiknál "P" állásba helyeztük a sebességváltót. A "Press & Lock" záraknál a sebességváltó-kar környékén található esztétikus cilindert kell ütközésig benyomni. A sebességváltó ily módon zárt helyzetbe kerül: nem lehet vele váltani. A nyitás kulccsal történik: "Press & Lock" záraknál, ha elfordítjuk a behelyezett kulcsot, a cilinder önműködően nyit.

                                          

A Bear-Lock sebességváltó-zárak előnyei:

Nagyfokú biztonság a gondos tervezésnek köszönhetően.

Kézi, automatikus és "joystick" váltókhoz is alkalmasak.

Könnyen kezelhetőek, erősek, precízek, esztétikusak.

Egyedileg vannak fejlesztve több mint 1500 autótípushoz.

A karosszériára adott garanciát nem érintik.

Kulcsaik csak a kódkártya birtokában másolhatók.

A Mabisz vizsgálata "AM" osztályba sorolta őket.